Κατασκευή ιστοσελίδων/e-shop

Ξεχωρίστε στο διαδίκτυο με έναν επαγγελματικό ιστότοπο/ηλεκτρονικό κατάστημα

Σχεδόν κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους ή τύπου, χρειάζεται διαδικτυακή παρουσία. Σύμφωνα με μελέτες, το 97 τοις εκατό των καταναλωτών διεξάγουν διαδικτυακή έρευνα πριν κάνουν μια αγορά. Ένας ιστότοπος είναι πλέον απαραίτητος για να έχει πραγματική παρουσία στο διαδίκτυο. Ακόμα κι αν έχετε λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θα συνεχίσετε να χρειάζεστε τον δικό σας ιστότοπο ώστε να μπορείτε να μετατρέψετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου σας σε πελάτες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ένας ισχυρός σχεδιασμός ιστοσελίδας απαιτεί μια ποικιλία στρατηγικών, τεχνικών και δεξιοτήτων. Πολλά στοιχεία και χαρακτηριστικά σχεδιασμού αξιολογούνται στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, όπως η διάταξη, η τυπογραφία, τα γραφικά, τα χρώματα, οι εικόνες, η πλοήγηση, η δομή, η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, το περιεχόμενο, η γραφική σχεδίαση, οι σύνδεσμοι μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα στυλ κειμένου, οι διαδραστικές λειτουργίες, η εμπειρία χρήστη και ούτω καθεξής. Κατανοούμε πώς να βρίσκουμε τη σωστή ισορροπία μεταξύ των στοιχείων που απαιτούνται για την επίτευξη συνέπειας, ακεραιότητας και ισχυρού σχεδιασμού.

Για να ξεχωρίσετε, ο ιστότοπός σας πρέπει να είναι μοναδικός. Mπορούμε να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα και να παραδώσουν το μήνυμα της επωνυμίας σας στο κοινό-στόχο σας.

Website Design & Development

Ο ιστότοπός σας είναι μια επένδυση στην επιτυχία της επιχείρησής σας.
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να το πετύχετε.

ΜΕΛΕΤΗ

Κάθε σχέδιο προστασίας δεδομένων ξεκινά με τις ανάγκες σας. Τι συμβαίνει εάν τα δεδομένα δεν είναι διαθέσιμα; Ποια τμήματα της επιχείρησής σας διατρέχουν τον υψηλότερο κίνδυνο; Θέτουμε τις σωστές ερωτήσεις για να δημιουργήσουμε το σχέδιο προστασίας δεδομένων και ανάκτησης.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, θα παραγγείλουμε τον σωστό συνδυασμό υλικού και λογισμικού, θα εγκαταστήσουμε τα πάντα, θα ρυθμίσουμε τις εργασίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και θα εκτελέσουμε δοκιμές για να διασφαλίσουμε ότι έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για την προστασία των δεδομένων σας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαχειριζόμαστε τα αντίγραφα ασφαλείας και θα επιλύουμε τυχόν προβλήματα. Ένα περιβάλλον προστασίας δεδομένων και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με επαγγελματική διαχείριση σημαίνει ότι δοκιμάζουμε τακτικά τα αντίγραφα ασφαλείας σας, βεβαιωνόμαστε ότι έχετε αυτό που χρειάζεστε και εξετάζουμε προληπτικά την ανάπτυξη των δεδομένων σας. Και αν έχετε πρόβλημα, είμαστε σε ετοιμότητα. Καλέστε μας και θα λύσουμε τα προβλήματα.

Η ITspecs είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης για επιχειρήσεις που χρειάζονται

άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις για το
Computer, Server, Network, Cloud, VoIP
τους